Skip to main content

Ikitieto Akatemialla™ on suuri ilo ja kunnia esitellä sinulle jotakin täysin ainutlaatuista, joka avaa oven ajattoman viisauden maailmaan. 

Kutsumme sinut mukaan unohtumattomalle matkalle ikitiedon syvyyksiin: POHJOISEN JOOGAFILOSOFIA & HAVUMETSIEN AYURVEDA - verkkokurssille!

Haluatko ymmärtää, miten jooga on paljon enemmän kuin vain fyysinen harjoitus? Nyt sinulla on mahdollisuus syventyä joogaan kokonaisvaltaisena elämänfilosofiana, joka sisältää kehollisen harjoituksen lisäksi terveiden ja luonnonmukaisten elämäntaitojen tieteen. Tämä kurssi keskittyy siis joogan filosofiaan ja joogiseen elämäntapaan, joten kyseessä ei ole asana-harjoitteluun keskittyvä kurssi.
 
Olet ehkä kuullut ayurvedan kehotyypeistä, mutta tiesitkö että ayurveda on vielä paljon syvempi ja laajempi elämäntaito-oppi? Kurssin avulla opit analysoimaan omaa keho-mielityyppiäsi sekä soveltamaan ruokavaliotasi ja elämäntapaasi sen mukaisesti.

Pohjoinen joogafilosofia toimii vastalääkkeenä juurettomuudelle ja auttaa edistämään ymmärrystämme elämästä ja itsestämme. Kurssilla opiskelemme myöskin suomalaisen henkisen perinteen perusteita!

329 € (norm.399) Tarjous voimassa su 10.9. saakka!

https://ikitietoakatemia.mykajabi.com/ayurveda